CREATIEVE TATTOO

EEN TATTOO DIE UW VERHAAL VERTELT

Laat uw lichaam versieren met uw persoonlijk levensverhaal. Kies voor een tattoo van het creatieve studio Bob The Cat in Antwerpen voor kwaliteit en hygiëne. Door mijn ervaring in uiteenlopende creatieve disciplines bent u zeker van een originele tattoo op maat van uw wensen.bobthecat tattooing

Kies voor tattooteksten of calligrafie op uw huid

Tatoeages met tekst worden steeds populairder. Laat uw expressieve kant duidelijker zien en kies voor een inspirerende of persoonlijke boodschap. In studio Bob The Cat te Antwerpen krijgt uw huid een stem met de juiste tekst of calligrafie.

U kiest zelf uw tekst en samen zoeken we het juiste lettertype, de gepaste grootte en de plaats van de tekst. Om uw teksttatoeage extra klasse te geven, kan ik tattooteksten maken in het Chinees, Russisch, Duits, Engels, Nederlands en Pools.

Ook voor een tattoo in chinese calligrafie kan u bij mijn terecht. Professioneel caligraaf Sigway Liu zet uw Nederlandse teksten om in prachtige chinese tekens waarna deze door mij op het lichaam getatoeëerd worden.

Alle soorten Tattoos

Breng gerust een tekening mee als u zelf een idee heeft. Dat mag heel uiteenlopend zijn, alle tattootypes zijn bespreekbaar. Of zet mijn ontwerptalent aan het werk. Ik kan even met u aan tafel zitten om een paar voorstellen te bespreken.

Met mijn creatieve studio Bob The Cat in Borger-hout streef ik naar perfectie. Daarom starten we pas met tatoeëren als u 100% tevreden bent. Het belangrijkste is dat u er mooier van wordt.

Opleidingen voor Tattootovenaars

Ik help mensen graag. Daarom geef ik initiatielessen aan mensen die hun eerste stappen in de tattoowereld zetten. Ik geef lezingen over het ‘hoe-wat-waar’ van beginnende tattookunstenaars. Hoe zet men tatoeages, wat zijn de nodige certificaten, waar moet u rekening mee houden.


Ontdek mijn topwerken in deze fotogalerij

Wil u meer weten over mijn werk? Bent u geïnteresseerd in mijn tattoos, illustraties of schilderijen?
Bekijk dan de beelden van studio Bob The Cat. 
Dan ziet u zelf dat u 
topkwaliteit krijgt aan mooie prijzen.

tattoo collage